Min far kan hverken lide fondant eller flødeskum, så da min mor bad mig lave en lagkagetil fejringen af hans fødselsdag, måtte jeg jo lige tænke over hvordan det så skulle være når nu jeg ikke måtte lave en traktor i fondant (han er landmand)
Pisk den helt kolde nougat-chokofløde op til en mousse, der er fast i det og kan holde formen. Dagen efter min kæreste friede til mig havde min niece fødselsdag
Æg og sukker piskes godt og de knuste tvebakker tilsættes. Dejen kommes i 2 lagkagebunde forme, foret med bagepapir. Måske kunne man bruge den mellem 2 lagkage bunde sammen med frisk frugt og en mousse,
Men, hvis du ikke lige drømmer om bær og flødeskum, men derimod er mere til let syrlig appelsinsmag, lidt knas og cremet mælkechokolade, jamen, så synes jeg at du skal prøve denne her opskrift
Ganache er blot en blanding af chokolade og fløde, tilsattil glukose, men som røres sammen på en måde, der gør, at du får det her helt særlige blanke og glasuragtige overtræk
Tilbered i mellemtiden nøddebunde og mousse med bær. Nu hedder den Fødselsdagslagkage, fordi jeg har bagt den til min venindes datter i anledning af hendes fødselsdag – sjovt nok