fyldet i kagen er hjemmelavet hvid chokolade mousse og hjemmelavet hindbær mousse. Hindbær mousse. er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Hindbærmousse. Jeg har brugt fondanttil at overtrække kagen, men man kan sagtens bruge marcipan. Fondantentil blomsterne er indfarvet med lyserød pastafarve, og i midten af blomsten har jeg lagt et lag glimmerpudder på
er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Kagen bestod af lyse bunde, chokoladeganache, lime mousse og stribet fondant. Det var dog en stor fornøjelse at stå i køkkenet i går og i dag, og jeg stirrede min frygt for husblas dybt i øjnene og fik lavet en ganske udemærket lime mousse
Der er ingen mousse i denne kage, da kagen skal bruges til børnefødselsdag. Kagen er en chokoladekage smurt op med vaniljefrosting inden fondant er lagt på
Vi blev enige om, at grundformen skulle opbygges af almindelige lagkagebunde, lagt sammen med skovbær mousse med hvide chokolade stykker (den vordende bruds yndlingsfyld)
Konfirmations kagetil Kristian, kage er bondekonens chokolade kage , vanillemousse og hindbærmousse med hvid chokolade,overtrukket med chokolade fondant og alm
Vi besluttede at lave tre små kager i stedet for en stor, af vanilje kagebunde med banancreme og chokolade mousse som fyld, smurt op med nutella smørcreme og pyntet med toget Thomas sukkerprint
Og så kan en mousse med husblas jo fryses, hvilket var årsagen til, at jeg ikke lavede en af mine egne kager, der oftest består af en creme lavet på chokolade og fløde alene uden husblas
Kagen bestod af lyse lagkagebunde samt hindbær mousse og chokolade ganache. Hindbærmousse. Nu er kagen klar til at blive overtrukket med enten marcipan eller fondant
Jeg begyndte at kigge lidt rundt på nettet for at finde inspiration og her faldt jeg over en kage jeg simpelthen måtte prøve, opskrift opfinderen bag, er en ung pige fra Norge ved navn Solveig, som laver de lækre opskrifter, der alle er gluten fri og veganske, hendes blog heder ikke andet mindre end Gluten-Free-Vegan-Girl, dog har jeg små justeret lidt i opskriften og valgt at bruge bær mousse og chokolade mousse mellem lagene
Så er de klar tilchokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld hindbærmousse og et helt hindbær i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Min far kan hverken lide fondant eller flødeskum, så da min mor bad mig lave en lagkagetil fejringen af hans fødselsdag, måtte jeg jo lige tænke over hvordan det så skulle være når nu jeg ikke måtte lave en traktor i fondant (han er landmand)
Så er de klar tilchokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage