Pisk hviderne stive. Elsker mousse og det er bare så nemt at have på køl. Afkøl chokolade blandingen lidt før den røres sammen med de piskede æggeblommer
Man laver da en farverig sommermoussekagemed lækre friske smage af sommerfrugter. Mas massen med en ske ned i sien, så der kommer mest mulig jordbær med gennem sien
Pynt med det bagte hvidechokolade, lidt lakridspulver og lidt frysetørret bær lige før serveringen. 50 g hvidchokolade (Bag evt. Hak det hvidechokolade, læg det på bagepapir på en bageplade og bag det 10 minutter ved 150 grader. Læg et lag mousse i 4 portionskåle eller glas, læg 4 hindbær på, læg et lag mousse mere, læg knust makron på, og læg det sidste lag mousse på. 50 g hvidchokolade (Bag evt
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Kom ¹⁄₃ af de piskede æggehvider i chokolademassen og vend det rundt med en dejskraber. Pisk æggeblommerne helt lysegule med sukkeret (kan godt tage lidt tid), og rør derefter den smeltede chokolade i
Hvidchokolademoussemed pass. En gang i mellem skal der lidt sødttil kaffen, så i sidste uge havde jeg lavet en lille og meget let mousse – du skal blot huske at sætte den i gang om morgenen eller aftenen før