Den legeret karamel-creme som skal ligge som en kerne inde i kaffe-chokolade moussen, skal laves nogle timer i forvejen, da den skal fryses inden den placeres inde i kagen
S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
Denne tiramisu mousse er til og med meget nem at tilberede og kan laves flere timer i forvejen. En god gang klassisk tiramisu er altid en vinder, hvis det står til mig
Ellers er det et lag med hvid chokolademousse og et lag med jordbærmousse. Brug en kniv til at få løsnet kanten af kagen fra formen, og pynt herefter kagen med revet hvid chokolade, jordbær eller hvad du lige synes
Whisk for 1 minute to thoroughly dissolve gelatin, then let cool 3 minutes (no longer or it may start to set then you could end up with little lumps in the mousse)
Stil kagen i køleskabet og lad moussen stivne helt. Hindbærmousse. Jeg bruger jo en del af min tid på at kigge på diverse mad og kageblogs, og så faldt jeg over denne madsymfonien