Mosede kartofler opskrifter

Bagte kartofler

Bagte kartofler

De mosedekartofler kan efterfølgende bages, og så er der igen en anden slags tilbehør. Bagte kartofler – Kartoflen er en herlig grøntsag, rodfrugt eller hvad du nu vil
Rådyrhals

Rådyrhals

og blandes med tre mosede kogte kartofler, et æg og lidt salt. og koges nogle kartofler. 3 kogte kartofler. 3 kogte kartofler
Kartoffelboller

Kartoffelboller

Kom nu havregryn, de mosedekartofler og fuldkornsspeltmelet i og bland godt. Kartofler er møghamrende sunde
Mazarinkage uden mel og smør

Mazarinkage uden mel og smør

Hovedingrediensen er kogte, melede, mosedekartofler, der giver kagen den saftige, marcipanagtige konsistens,
Kartoffelmos

Kartoffelmos

Kartoffelmos er kartoflermosedekartofler. Og der må gerne være lidt tekstur i mosen, så man ved, den er lavet af kartofler
Krebinetter

Krebinetter

Du kan eksempelvis servere krebinetter med stuvede grønærter – som på billedet – og kogte kartofler. Jeg har slået op i Dansk Husmoderleksikon anno 1948, og ifølge det bliver krebinetter – også kaldet wienerkarbonader – lavet af hakket kalvekød, blandet med mosedekartofler og løg, og karbonader bliver lavet af hakket svine- eller kalvekød
Græskargryde

Græskargryde

Tilsæt så mosede tomater, frossen spinat, kikærter, bouillonterninger, salt, koriander, spidskommen og chilipulver
Kotelet med porre, bacon, sød chilisauce og Colcannon

Kotelet med porre, bacon, sød chilisauce og Colcannon

Bland kålblandingen med de mosedekartofler. Det er hvidkål, kartofler og forårsløg blandet sammen. Hæld vandet fra og mos kartoflerne med en gaffel indtil de er tørre og melede
Kartoffelgrønkålssalat

Kartoffelgrønkålssalat

400 g kartofler. Pisk sennepper, honning og vineddike sammen til dressingen, og hæld derefter olien langsomt i, mens der piskes
Kartoffelfrikadeller

Kartoffelfrikadeller

Bland de mosedekartofler med rasp, finthakket persille, salt og peber. Kartofler er en vigtig del af kosten hjemme hos mig
Farsbrød og ovnbagte grønsager

Farsbrød og ovnbagte grønsager

Farsen kan varieres ved at tilsætte hvedemel, kogte, mosedekartofler, havregryn, rasp, snittede grønsager, en rest kartoffelmos eller rodurtemos o