Fordel det meste afkartoffelmosen i fadet, men gem lidt som du kan sætte i toppe ovenpå. Det gode ved den bagtekartoffelmos frem for den almindelige er at du kan lave mosen i forvejen, stille den på køl og først sætte den i ovnen den lille halve times tid inden den skal serveres
Mos kartoffelkødet i en skål og bland det godt med græsk yoghurt, limesaft og salt og vend derefter majs, koriander, peberfrugt og bønner i og fyld dine kartoffelskaller med fyldet
Udover indisk mad er jeg også meget glad for søde kartofler, så dem har jeg selvfølgelig proppet inden i mine samosaer sammen med ærter, spinat, ingefær og masser af varme krydderier som garam masala og spidskommen
Læg det i en skål, og mos det med en stavblender eller hæld det i en foodprocessor. Jeg havde lyst til søde kartofler i går, og bagte dem i ovnen, hvorefter jeg spise nogle af dem med hjemmelavet mayonnaise og en skålfuld salat til
Skær løg i små tern eller blend det til mos i en minihakker sammen med hvidløg. Den første ret jeg har prøvet mig af med er et twist af den klassiske frikadelle
Kom grøntsagerne i en kartoffelmospresser eller mos dem grundigt med en gaffel. kartofler, pastinakker, persillerødder, jordskokker, gulerødder, søde kartofler etc
Saltet gør kartoflerne faste, og det er vi sku ikke interesseret i, når vi skal mose dem. Få noget så billigt som kartoffelmos til at lyde dyrt og fornemt det er franskmændene altid gode til
Mos dine kolde kartofler grundigt med en gaffel, så de ikke indeholder store klumper. Pisk ægget sammen i en kop og mos det ind i kartoflerne lidt ad gangen