Skyld æblerne og kom dem i en gryde, sammen med vand og sukker og kog dem til mos. Jeg er vild med æblekage, men jeg kan også godt lide, når man kan gøre noget mere ved den
Resten bliver kogt til mos, da ham Vitus jo i løbet af efteråret skal starte på rigtig mad, og så kan man jo lige så godt bruge hvad man har ved hånden
Det er en skrøne, at man ikke kan lave kage, marmelade og mos af nedfaldsæbler. Skær det mørke, beskadige fra og brug ALLE de æbler du møder på din og andres veje
Skræl æbler og kog dem i en gryde når de er kogt mos dem og lad dem køle af, kom sukker og æble kagerasp på en pande og varm det til det bliver ristet (ikke for varmt), pisk fløden og knus makronerne, tag en skål og kom alle ingredienserne i lag på lag, (på nær flødeskum og ribsgele), kom til sidst flødeskum på og en klat ribsgele som pynt
Mos bananerne med en gaffel, og pisk mosen i æggemassen. 1Til 1 form 3 æg 2 dl sukker 3 bananer 2 tsk bagepulver 1 tsk vaniljesukker 1 knsp salt 125 g hvedemel 50 g mørk chokoladeKlik her og få vores nye e-bog med de lækreste æblekager - helt gratis
Mos bananerne med en gaffel eller stavblender, og bland det i sammen med vaniljeekstrakten. Philadelphia) 200 g NutellaKlik her og få e-kogebogen med de lækreste æblekager - helt gratis
Hvilken herlighed, og manden havde skrællet en hel grydefuld, så der både er til grød, mos og måske og fryseren til dejlig æblekage på en kold vinterdag
En pikant smag af vanilje og lidt sprøde mandler er med til at forsøde æblemosen, som jeg lægger sammen med knuste marcipanmakroner, i stedet for den klassiske æblekagerasp