Opskriften var egentlig meget tæt på min mors opskrift, dog lidt mindre sukker og mere smør. Til selve barnedåbsfesten skulle de have tapas, hvorfor jeg tænkte, at flere slags små kager kunne være en god forlængelse af hovedmåltidet
Og min mors. Det en kage som ikke et særlig sød, men med en MASSE smag. Når den er afkølet, placeres den i en kagering med enten bagepapir eller kage-plastik rundt i kanten, og den er klar til at kokos-fromagen kommes ovenpå
Men den forsvandt lige så hurtigt… Det skyldtes nok, at mine forældre og min morfar fik et stykke, og at jeg gav tre stykker til naboen, som tak for at hun kørte i Netto for mig for at hente husblas en morgen, hvor jeg stod og lavede mousse til en kage og ikke kunne gå fra en sovende baby…
Endnu en kage til fryseren, og ud af alle kager er denne helt perfekt til at gemme i fryseren. Hvis man får uventede gæster kan denne kage tages op ad fryseren og efter en halv time på køkkenbordet kan den indtages til en dejlig kop kaffe
Og det var med denne dessert i hovedet, at jeg bagte denne her kage. Tjek dog kagen undervejs, og stik i den med en kniv eller strikkepind, og tjek om den er nok
Men efter at have søgt på nettet efter “Den der du ved nok” fandt jeg ud af, at den kage jeg aldrig rigtig har kaldt andet ens “morskage” rent faktisk hedder “Den der du ved nok”
Jeg elsker den fine, glitrende julepynt, at lave flotte pakker til familien, julemusik, julefilm, julelys og ikke mindst julemad, heriblandt julekagerne
Så over middag da hun havde det bedre, bagte vi en lille kage til eftermiddagskaffen. Så i stedet blev det til et par små chokoladekager med en smag af appelsin,
at lave mad, kage, eller sin helt egen gave. Mors dag nærmer sig og hvilken mor har ikke fortjent en lille påmindelse om, hvor glad man er for at hun beriger ens liv
Hjemme i min mors og mit køkken er der helt faste pladser. jeg bager, og så laver mor aftensmad. For det meste kan vi godt hjælpe hinanden, hvis der bliver brug for det