Mornay sovs opskrifter

DEN BEDSTE LASAGNE

DEN BEDSTE LASAGNE

Start med et lag af sovs + lidt mornay og fordel lidt af spinaten udover. Jeg foretrækker at blende de hakkede tomater, da jeg synes det passer bedst til lasagnesovsen
Gulerodslasagne med rucolasalat

Gulerodslasagne med rucolasalat

Rør godt rundt i det og bland mornaysaucen med. Tilsæt nu tomatsovs og flåede tomater.  Fordel nu din sovs med lasagnepladerne
Fiskelasagne

Fiskelasagne

Læg først et tyndt lag mornaysauce i bunden, derefter spinat, så fisk og lasagneplader. Læg først et tyndt lag mornaysauce i bunden, derefter spinat, så fisk og lasagneplader
Bechamelsauce

Bechamelsauce

den danner basis til andre sovse, som fx Mornay sauce. Opskrift Bechamelsauce bechamelsovs. Bechamel sovs er en hvid grundsovs
Lasagne med aubergine-plader

Lasagne med aubergine-plader

Tomatsovs og tomatpure hældes i. Bolionterningen opløses i sovsen. 1 Mornaysovs. Saml lasagnen, kødsovs fast, så mornay, så plader - jeg har typisk 2 gange plader og 3 gange sovs. 1 Mornaysovs
Skinke kartoffel ret

Skinke kartoffel ret

Bland skummetmælk og mornaysovs sammen. Hæld grøntsags/kød fyldet oven på kartoflerne, og derefter sovsen
"Fløde" blomkål

"Fløde" blomkål

jævn mornayen lidt - det gjorde jeg ikke, så det blev meget flydende. 1 Mornaysovs 4%. 1 Mornaysovs 4%
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Hæld mornayen over grønsagerne over og bring det i kog. lidt jævner i for at få en lidt tykkere sovs. 1 mornaysovs 4%. 1 mornaysovs 4%
Tortillia lasagne og madplan

Tortillia lasagne og madplan

Hakket oksekød- Mornaysovs- En dåse salsa sovs (medium styrke)- Salt- PeberTag forbehold for at maden smagte langt bedre end billedet ser ud
Lasagne

Lasagne

saml lasagnen - jeg lægger kødsovs i først, så lidt mornaysovs og så en plade, det gentages og så kommer jeg ost på og lidt oregano
Oksekød og ris med mornaysovs

Oksekød og ris med mornaysovs

Tilsæt mornaysovsen - så meget du synes er passende - og lad retten simre så smagen fordeles i alle grøntsagerne
Aubergineruller med kødfyld

Aubergineruller med kødfyld

Hvis der er mere kødsovs tilbage hældes det henover rullerne og mornaysaucen fordeles henover hele faddet
Cremet pasta med mørbrad ala Filo

Cremet pasta med mørbrad ala Filo

Pasta med cremefine, mornaysovs, ærter, champignon, mørbrad, løg og hvidløg. Når kødet er brunet tilsættes de to slags sovs, salt og peber

Kyllingegryde

(5) tilsæt money sovs. (6) hæld de færdige pasta i sovsen 6 kylling fileter (ikke i lage). 2 mornaysovs