Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
Senest opdateret 11/08/15. En gang imellem er det skønt med hurtig aftensmad. Et taknemmeligt stykke kød at lave hurtigt, nemt og mange forskellige retter af, er svinemørbrad
den her opskrift er en rigtig retroklassiker - fra karolines kogebøger- og den er altid et sikkert hit - jeg har skiftet den oprindelige dej ud med butterdej
F. o. r. n. y. l. i. g. f. k. v. ø. b. t. s. e. m. a. d. p. å. u. ,. æ. M. h. j. D. H. O. ). J. E. c. N. S. I. 6. V. (. 3. ½. 2. 5. 0. 1. L. 4. R. T. -. 8. %. G. Æ. B. U. ". P. A. 9. C. ) l
Mørbraden fra den gode gris. En af de ‘finere’ udskæringer. Hvad skal man lige stille op med sådan en for at gøre den til noget særligt og ikke helt traditionel
Det hele står lidt stille herhjemme eller rettere sagt så flyver tiden afsted. Denne uge har budt på alt fra blodprøvetagning, fødselsdag og så lige et par nattevagter for mit vedkommende, så her tidligt fredag vil jeg nyde at jeg har weekend
FORORD. Gorgonzola, ser nærmest farlig ud, når man kigger på den bløde, cremede ost med blå pletter. Men ikke desto mindre, så er den super i utallige retter - ja selv på pizza