Hvis jeg skal nævne et enkelt minus, så er det, at nogle måske vil finde opskrifterne en smule besværlige, da der i flere af opskrifterne bliver brugt ingredienser, som mange måske ikke er vant til at bruge
Mal hørfrø, sesam og græskarkerner til mel i en kaffemølle eller blender. Men jeg tænkte, at der måske var andre end mig der havde lyst til at lave Raw, labre, sunde påske-lækkerier i gule farver og lige til at proppe i de smås påskeæg (eller de stores for den sags skyld)…
- Tilsæt resten af ingredienserne og rør godt (minushvedemel). - Hvedemel tilsættes lidt af gangen og dejen æltes godt (husk det er æltningen der giver et godt luftigt brød, så i med hænderne og ælt alt hvad du overhovedet orker)
Drop de døde, sukkerfyldte produkter og tage vare på din krop – den fortjener simpelthen bedre. Rigtig mange danskere og mennesker generelt har det med at undervurdere de fødevarer, som de så lystigt kaster sig over trods glimrende information om bl
Jeg brugte en opskrift fra Arla og tilsatte lidt frosne hindbær ogtog lidt mindre sukker i. Jeg synes virkelig at de var gode, og ikke lige så tørre og hvineende søde som dem fra bageren