At millionbøf er hakket oksekød og løg i brun sovs og at kødsovs består af samme ingredienser, men at der her kan kommes lidt af hvert i – majs, pølser, bacon, svampe, tomat osv
Men egentlig kan du også bare vælge at lave en portion millionbøf i stedet. Tilsæt det hakkede oksekød, og steg under omrøring, til kødet er blevet brunt
I dag stod menuen på millionbøf med kartoffelmos og det var min mand som lavede den, så jeg havde fundet en opskrift fra et blad til ham og bad ham om at tilføje gullerødder
1 stort eller 2 mellemstore løg500 gram hakket oksekød3 spsk melolie til at stege i½ liter vand1 tern eller 1 spsk hønsepulver3-4 laubærblade2 tsk salt (smag til)knust peber - mindst 1 tskkulør (kan undværes hvis du kan lide grå mad. 500 gram hakket oksekød
Her er en anderledes måde at servere millionbøf på end jeg nogensinde har gjort før. Millionbøf til spinatpandekager 2 portioner. 250 gram hakket oksekød. 250 gram hakket oksekød
Tilsæt hakket oksekød og steg videre ved høj varme. 400 g hakket oksekød. 400 g hakket oksekød. Denne ret er ikke særlig køn, men smager helt fantastisk