Millionbøfmed kartoffelmos eller pasta. Servér medpasta eller kartoffelmos. Det smager så godt at det er blevet et kært barn med mange navne, for millionbøf bliver også kaldt kødsauce/-sovs, bolognese – som jeg nu nok vil vove den påstand at det er en luksusudgave af millionbøf – og så det knapt så flatterende navn, væltet lokum – vidste du i øvrigt at lokum kommer af det latinske locus som betyder sted
Server din milionbøf med en god kartoffel- eller rodfrugtemos eller pasta. Man kan med fordel lave en stor portion millionbøf og komme halvdelen i fryseren
Den er perfekt til sammenkogte retter som millionbøf, kylling i karry o. Den serveres med friske grøntsager og oprigtigt med fuldkorns ris/pasta eller kartoffelmos samt en lækker salat
Men egentlig kan du også bare vælge at lave en portion millionbøf i stedet. Hæld vandet fra, og lad pasta dryppe lidt af, inden den blandes i gryden med bolognesen, og koger færdig dér
Smag til med salt. Kog gerne ekstra pasta, så der er en let aftensmad senere på ugen, f. Gammeldags millionbøf er næsten for nemt at lave, men det smager himmelsk
Millionbøf. Denne lasagne med kartofler er lagt sammen med kartofler i stedet for medpasta, men ellers er den inspireret af en ganske almindelige lasagne
Drop slankekuren
millionbøf. Suppen kan spises alene - eller med topping af brune ris evt. I stedet for den måske lidt slidte og stivelsesrige ris/pasta m
Vi har to kødløse dage i denne uge og en masse dage med svinekød fra fryseren. Madplan uge 46 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Dagensret Skinkesnitzler med kartofler og pebersovs Millionbøfmed kartoffelmos Cremet kartoffelsuppe med flutes Risengrød Boller i karry med ris Stegt flæsk med ovn kartofler Skinkemignon medpasta og tomatsauce Dagens grønne Kogt gulerod Rødbeder Er i retten Ingen Ærter Bagte gulerødder Blandet salat Opskrift Ingen Egen Egen Egen På bloggen Ingen Ingen Indkøb Ingen Kartofler Ingen GrødrisLetmælk Ingen Kartofler Ingen
Millionbøf Endnu en god, gammel kending – millionbøfmed kartoffelmos. Inspireret af den italienske lasagne, som jo er pasta, er denne lavet lagvis, men med kartofler