Meyers køkken opskrifter opskrifter

Mormorboller

Mormorboller

Billederne er ikke helt fyldestgørende, men de blev bagt samtidig med at lagkagefyldet blev lavet og kagen lagt sammen – så det lille køkken og ikke mindst kokken var en anelse presset på tid, men det gik jo alt sammen
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg har brugt Meyers mørke rugbrød (fra Meyers Bageri. Jeg er helt tosset med. Lagkagehusets Chokorug (er i det hele taget tosset med Lagkagehuset og deres
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Meyers Bageri. Lad dejene hæve på køkkenbordet i. Nu hvor jeg er i gang, kommer her et indlæg mere – teboller fra bogen
NOMA

NOMA

Vi kunne sidde og holde øje med kokkene i det ene køkken, hvilket var et sjovt virvar af mennesker af forskellige nationaliteter
Brunsviger - luksusversion

Brunsviger - luksusversion

Da jeg skulle bage brunsviger første gang sidste år, kastede jeg mig ud i Claus Meyers opskrift, da jeg har rigtig gode erfaringer med hans opskrifter på både brød og kage, og han har bare en evne til at gøre kagerne en lille smule mere luksusagtige, hvilket også er tilfældet med hans brunsviger
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Sidste jul fik jeg et gavekort af min mand til et bagekursus fra Meyerskøkken. Det har taget lidt tid at finde det rigtige tidspunkt (hvor der også var plads på holdet), men i starten af denne måned var jeg afsted sammen med to veninder på bagekursus vol I
De allerbedste kanelsnegle

De allerbedste kanelsnegle

Dejen er fra Meyers kanelsnurrer. Weekendforkælelsen kommer springende lige her – skynd jer i køkkenet og fejr kanelbollens dag sammen med mig
Knasende sprødt sommerhit

Knasende sprødt sommerhit

Opskrifterne er udvalgt af Claus Meyer og Lars Scheel (køkkenchef i MeyersKøkken og Deli) og repræsenterer et, ifølge dem selv, miks af egne tilblivelser, familieklassikere, samt alle yndlingssalaterne fra MeyersKøkken, Kantiner, Madhus og Deli
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Hvis du køber kan jeg anbefale (surprise, surprise) Meyers Bageris fastelavnsboller. Jeg kan bedst lide de gammeldags med creme, men i mange opskrifter kan man også komme lidt remonce oveni eller i stedet for cremen
Vægttab - status

Vægttab - status

Jeg besluttede at følge Meyers forslag og lave en tynd surdej og Nicolai Halken Skyttes (fra Emmerys og Meyers Bageri) forslag om at lave surdejen udelukkende på hvedemel og grahamsmel, da rugmel kan gøre surdejens smag endnu "surere"
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

inspireret af Meyers kogebog “Meyers Bageri”, men jeg ændret lidt i den. så stå på køkkenbordet en time inden de bages) og efter bagning (varm

Eddikesur og god

Den søde eddikemester Andreas Harder i Nordhavn med hans eddikeanlæg fra Bonn. Den sure duft rammen mig som et slag i ansigtet, da jeg
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg er totalt afhængig af CLaus Meyers honningkagesnitter. Opskriften kommer fra "Meyers bageri" og er ændret lidt efter jeg har bagt dem et par gange
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

2 spsk balsamico eddike (jeg brugte Meyers kirsebæreddike). Jeg synes at disse kolde (ja, i hvertfald fra i dag) og mørke vinterdage kalder på varmende gryderetter
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg har aldrig fået dem bedre end hos Meyers bageri. Nu åbner Meyers Bageri heldigvis snart lige i nærheden (Jakob har spurgt om vi skal til at sætte ekstra penge til Bageriet ind på budgetkontoen