Da jeg skulle bage brunsviger første gang sidste år, kastede jeg mig ud i Claus Meyers opskrift, da jeg har rigtig gode erfaringer med hans opskrifter på både brød og kage, og han har bare en evne til at gøre kagerne en lille smule mere luksusagtige, hvilket også er tilfældet med hans brunsviger
Jakob har stadig barsel og vi er kommet ind i en (u)heldig vane med at gå forbi Meyers bageri på Classensgade når vi går tur med barnevognen og det gør vi altså hver dag
Der er vidst ingen tvivl om at brunsviger ikke kan købes bedre end dem på fyn, desværre havde Meyers Bageri også brunsviger, de så, så tørre ud at jeg fik en udskildt trang til at påpege at de måske skulle fjerne dem fra montren (men jeg holdt selvfølgelig min højgravide mund
Og eftersom Meyers bageri-bog endnu ikke er blevet anvendt til andet en brunsviger, ciabattabrød og en mislykket surdej, fandt jeg det passende at prøve hans berømte ølandshvedebrød, hvor almindelig hvedemel eller andet i den dur ikke indgår i opskriften