Forrige weekend tog min veninde og jeg en tur til London. Noget vi havde snakket om at gøre i evigheder, det var bare aldrig blevet til noget - så nu skulle det være
På trods af, at de sidste par dage har været meget turbulente, så synes jeg bestemt også at der har været enormt mange dejlige og positive oplevelser og minder
Så har vi rundet anden sommermåned, der endelig (. ) har budt på solskin og varme, og som altid slutter jeg måneden af her på bloggen med at vise glimt og opskrifter, fra måneden der gik
Den mexicanske vanijle har en duft der er lidt mere atypisk end de andre vaniljer jeg testede. Vanilje er altid populært at bruge i bagværk og desserter, men op til jul eksploderer danskernes forbrug af den altid skønne, velduftende og sødt smagende frugt, som mange ikke tænker over stammer fra en plante der er i slægt med orkideen
Denne dessert lærte jeg at kende for præcis 7 år siden. Tommi og jeg var lige begyndt at være sammen og en af de første aftner grillede vi hos hans familie
Lakseroulade med spinat / Bagt svampebygotto med parmaskinke og valnødder / Rocky road brownie / Mexicanske quesadillas med ost, bønner og avocado / Kaffe cheesecake med chokolade og saltkaramel
Når du er i San Diego – eller Sydcalifornien i det hele taget, så gør dig selv den tjeneste at spise noget af den fuldstændig fabelagtige mexicanske mad
Mexicanske quesadillas med salami, avocado og ost / Deluxe lakseroulade med spinat / Kaffe cheesecake med chokolade og saltkaramel / Bagt svampe bygotto med parmaskinke
Udskriv denne opskrift. Det er praktisk at have tørret pasta i “spisekammeret”, men frisk pasta er bestemt at foretrække i madlavningen, den har bare ikke så lang holdbarhed