Jeg brugte MetteBlomsterbergs opskrift, og den smager altså virkelig lækkert. Dernæst klippede jeg et for stort hul i sprøjteposen til glasuren, så det blev lidt for tykt
Fik til opgave at lave en kage til nogle spejdere, og da de selv mener at deres nationalspise er citronmåne fra Dan Cake, tænkte jeg at sådan en må man også kunne lave selv, så efter både at have set MetteBlomsterberg og brødrene Price lave sådanne, gik jeg igang med at kreere én, og mine kollegaer blev lige pludselig også stor tilhænger af hjemmelavet citronmåne, så det er nok den kage jeg laver mest
Opskriften er forresten taget fra MetteBlomsterberg. Et glas god kvalitet hindbærmarmeladeGlasur. Efter afkøling ligges de sammen med hindbærmarmeladen, og toppen stryges med tyk glasur, hvorefter krymlen bliver drysset over
Så efter at set MetteBlomsterberg lave hindbærsnitter i TVet i går aftes, faldt valget på det. Lad dem køle af inden du kommer lidt hindbærmarmelade på halvdelen af kagerne, og glasur og drys på den anden halvdel
Hvis du vil se eller gense, hvordan MetteBlomsterberg laver hindbærsnitter, så se her. Glasur. Hæld til sidst glasur på og pynt med en eller anden form for krymmel