Chokoladekagen er fra MetteBlomsterberg, og lemon curden er den samme, som jeg har lavet før. Lad cremen køle af, gerne med husholdningsfilm helt nede ved overfladen, så cremen ikke trækker skind
Senere på sommeren lavede jeg mudcaken igen og jeg havde i mellemtiden set MetteBlomsterberg havde lavet noget lignende, hvor hun havde skåret kagen over og lagt et lag hindbærsyltetøj imellem og så pyntet med hindbær
Du kan bruge mere eller mindre citron, jeg kan godt lide den frisk feks kort sagt, smag på denDu kan fryse hele det færdige produkt, altså hele kagen når du har brugt husblas i fyldet, i modsætning til at ha brugt flødeskum kildeDet søde liv /chokoladekagemed blåbær ½ l
Den helt kolde hvide creme piskes let med en håndmikser. vaniljestangHvid creme. Den originale opskrift er med blåbær, men jeg har en svaghed for jordbær og chokolade sammen, så derfor lavede jeg den med jordbær, hvilket også fungerer rigtig godt