Giver en helt fantastisk sprød skorpe og et meget blødt og smidigt indre. Kør det hele i 20 min på en røremaskine til den bliver sej i strukturen men stadig megetmeget blød i konsistensen
udrør 25 g gæren i de 4 dl lunkent vand. Bland 2 dl mælk, 1 spsk olie og 2 æg i gærblandingen. Sigt alle de tørre ingredienser ned i en stor skål (120 g rugmel, 250 g fuldkornsmel og 300 g hvedemel
Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørrede tomater
Her har jeg lavet nogle lækre grove koldhævede boller, der er fyldt med god mørk chokolade, naturligvis, og masser af gode grove ingredienser…såsom nødder, kerner og en grovere type mel
Det kan være lidt forskelligt hvor meget der skal i, men min dej var ikke så flydende. De her sprøde boller er bare så lækre og er til og med også glutenfrie
Jeg spiser cirka hver 3 time, og dermed er jeg stor forbruger af mellemmåltider. Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving"
Bland alle ingredienserne og form fire boller af dem, som du ruller heeelt tyndt ud. Riv den herefter på den grove del af rivejernet, og bland med yoghurt, salt, peber og det knuste fed hvidløg