Medisterpølse – Det er ikke raketvidenskab at stege en medisterpølser – og så alligevel, for hvem har ikke prøvet at stå med en medisterpølse, der nærmest er eksploderet
Åh, hvad skal man dog lave til aftensmad i dag. Jeg har lige opdateret listen over vores fryserindhold, så jeg løb lige listen igennem og jeg mit øje faldt på mit smertens barn
Varm kartoffelsalat – Det med mad har ligesom alt andet noget med trends og mode at gøre. Nogle retter forbliver populære for evigt – lidt ligesom cowboybukser – mens andre forsvinder lidt i baggrunden – ligesom kassebukser
Couscous bliver ofte slået i hartkorn med bulgur, og korn er det da også i begge tilfælde, men hvor bulgur er tørrede, knækkede hvedekerner, er couscous fremstillet af pastadej lavet på durumhvede, som er formet som små korn
Gule ærter – En klassisk, dansk suppe eller søbemad som spises med ske. En god, gammel ret kan man med rette kalde den for vi har i Danmark spist den i en eller anden form i flere tusinde år og i flere hundrede år på den måde vi kender i dag
Rødbedesalat – De fleste af os forbinder nok mest rødbeder med syltede rødbeder. Og al ære og respekt for det, dem spiser vi rigtig mange af herhjemme, men engang imellem skal det bare noget nyt og anderledes til
Her sidst på vinteren hvor rodfrugter stadig er på menuen, i hvert fald hvis man holder sig nogenlunde til årstidens grønsager, kan det godt være tiltrængt med nye ideer