Medisterpolse opskrifter

Medisterpølse

Medisterpølse

Medisterpølse – Det er ikke raketvidenskab at stege en medisterpølser – og så alligevel, for hvem har ikke prøvet at stå med en medisterpølse, der nærmest er eksploderet
PAS PÅ MEDISTERPØLSEN

PAS PÅ MEDISTERPØLSEN

Medisterpølse er en af de allermest elskede retter, spørger man danskerne. Skønt mættet af medisterpølse i julen, så bliver vi aldrig trætte af pølsen
Medister i svøb med rød coleslaw

Medister i svøb med rød coleslaw

Åh, hvad skal man dog lave til aftensmad i dag. Jeg har lige opdateret listen over vores fryserindhold, så jeg løb lige listen igennem og jeg mit øje faldt på mit smertens barn
Kold kartoffelsalat

Kold kartoffelsalat

Kold kartoffelsalat findes i mange afskygninger. Den opskrift du får her, er opskriften på en kartoffelsalat, jeg første gang fik på Rømø
Varm kartoffelsalat

Varm kartoffelsalat

Varm kartoffelsalat – Det med mad har ligesom alt andet noget med trends og mode at gøre. Nogle retter forbliver populære for evigt – lidt ligesom cowboybukser – mens andre forsvinder lidt i baggrunden – ligesom kassebukser
Salsa

Salsa

Salsa – Hvis du sidder og glæder dig til at lære at danse, så må jeg skuffe dig, for salsa er en sovs
Couscous

Couscous

Couscous bliver ofte slået i hartkorn med bulgur, og korn er det da også i begge tilfælde, men hvor bulgur er tørrede, knækkede hvedekerner, er couscous fremstillet af pastadej lavet på durumhvede, som er formet som små korn
Gule ærter

Gule ærter

Gule ærter – En klassisk, dansk suppe eller søbemad som spises med ske. En god, gammel ret kan man med rette kalde den for vi har i Danmark spist den i en eller anden form i flere tusinde år og i flere hundrede år på den måde vi kender i dag
Grønlangkål

Grønlangkål

Del. Grønlangkål er en egnsret fra Jylland. Den er også kendt i Nordtyskland, Halland og det nordvestlige Skåne
Rødbedesalat

Rødbedesalat

Rødbedesalat – De fleste af os forbinder nok mest rødbeder med syltede rødbeder. Og al ære og respekt for det, dem spiser vi rigtig mange af herhjemme, men engang imellem skal det bare noget nyt og anderledes til
Rodfrugter med perlespelt og grillet ost

Rodfrugter med perlespelt og grillet ost

Her sidst på vinteren hvor rodfrugter stadig er på menuen, i hvert fald hvis man holder sig nogenlunde til årstidens grønsager, kan det godt være tiltrængt med nye ideer
Gratin med rødbeder og kartofler

Gratin med rødbeder og kartofler

Det er stadig tid for rodfrugter, vinterens gode grønsager. skulle jo gerne spises op. Så er der jo det med at finde på noget nyt
Pasta med grønkål og medister

Pasta med grønkål og medister

Måske elsker du medisterpølse og måske kan du bedst lide din medisterpølse på gammeldags facon med sovs og kartofler