medister. Jeg er bare ikke særlig vild med medister. Selv jeg kunne lide at spise medister i dag. Medisterpølsen pensles med lidt agavesirup eller honning og så skal bacon vikles rundt om pølsen
D. e. t. k. a. n. m. å. s. v. i. r. l. d. b. o. p. f. ,. g. j. u. y. h. ". -. S. æ. ). O. (. 2. 1. c. 5. 0. L. ø. K. T. 4. E. ½. 8. P. G. V. N. 7. R. H. J. A. B. M. z. C. F
Kom medisteren i en gryde med koldt vand, så det dækker, og kom laurbær, pillet løg og peberkorn i. Server medisterpølsen sammen med kartofler, sovs og salsa og diverse tilbehør
4 portioner1 hvidkål, snittet2 løg, groft hakketKarry efter smagLidt fedtstof (olie eller margarine) ½ liter vand2-3 gulerødder, i skiverSalt og peber1 ring røget medister i skiver6-9 blommer i kvarteVarm en gryde op med lidt olie/margarine og svits karryen lidt af. Tilsæt medisterskiver og simre videre i 5-10 minutter
For de blev brugt til eksport eller blev brugt til hakket kød eller i pølser og medister. Del. Hvis du fortæller dine teenagedøtre, at der er svinekæber på menuen, er der stor sandsynlighed for, at de finder en veninde at spise hos eller smutter forbi den lokale pizzapusher
Italienske pølser, små chorizo, en god medister, eller deciderede sønderjyske kålpølser. Brunkål kan spises som det er, til det samme som grønlangkål, men det kan også være det bad, man koger et stykke saltet og måske også røget flæsk, pølser, eller en ordentlig dinosaurusstor bule stegeben, eller et stykke skinke i