Med parmesanost og pecorino opskrifter

Pasta Amatriciana

Pasta Amatriciana

I en stor gryde varmes rigeligt med vand, når det koger tilsættes pastaen som koger jvf. Start med at snitte den friske peperoncino fint, samt skær pancetta i smalle strimler
Pastasalat med reker & tomatpesto !

Pastasalat med reker & tomatpesto !

En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av spinat, basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan ogpecorino
God gullaschsuppe

God gullaschsuppe

 Smag også til med paprika, peber og salt.   Det føles som om, jeg bliver fyldt med kraften for hver mundfuld

Spaghetti alla carbonara

Hvis du vil følge den originale version, skal du i stedet for parmesanost bruge revet ost af typen Pecorino Romano, en hård ost lavet af fåremælk med en kraftig og intens salt smag

Pasta bianco

Sæt en gyde til at kogemed vand nok til at koge pasta og blomkål. En portion pasta som var hvid med hvidt topping

Blomkaalssalat med Mandler Opskrift

Høvl parmesanosten (du kan også bruge en anden hård ost, evt. Vend blomkålen med saltmandler, ost og vend til sidst lidt olivenolie i