Dette er en av de beste fiskerettene jeg har klasket sammen på mange mange år, den slår til ogmed min elskede spicy torskepanne som så langt har vært min største fiskemiddag favoritt Ikke bare smaker den helt himmelsk og ser super fristende ut, den er bare så utrolig enkel å lage at det skal mye til før du kan feile på denne
Jeg spiste et stykke stegt laks, men kylling og svinekød er bestemt også gode muligheder. revetost. Hæld vandet fra pastaog broccoli og rør saucen i sammen med halvdelen af osten
rejer med tigerrejer eller røget laks. Det blev til en Blomkålsrisotto (og almindelig risotto til mine drenge), der er ret inspireret af en pastaret jeg plejede at lave Hvidvinen der er i er alkoholfri
tilsmages medost, pesto, og salt og peber. Medens saucen tilberedes, kogespastaen, vandet hældes fra, saucen tilsættes sammen medlaksen, "Slyng" det hele rundt i gryden, anret i en skål og " vous la"
Revetost (light). Retten serveres medost på toppen. Smag sovsen til med citronpeber og salt. Snit forårsløg og skær laksen i mindre stykker og bland det i fløden
Rucola-citron blandingen- Skyl rucola og smid det i en blender medrevet citronskal og saft. Normalt kommer jeg gerne ost på min pasta, men holder lidt hen når der er fisk i
laks, broccoli, sammenkogt ret uden sovs, kyllingefilet, majs, tomater osv. Kog en gang pastaskruerog bland dem med madlavningsfløde, revetostog hvad du har af rester (eks