Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklidog grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 100 g hvedeklid. 100 g havreklid
Husk at vente lidt med at vende dem, ellers falder de fra hinanden. Her er en nem og hurtig opskrift på sunde pandekager til brunchbordet, hvor melet er erstattet af det sunde og mættende hvedeklid
Influenza og Dukan er bare ikke særlig gode sammen - og hvor har det været svært at overholde. Derfor er der heller ikke sket noget herinde den sidste uge
Derfor lavede jeg en wrap med salat og kødsovs. Nogle gange, vil man gerne have noget lækkert, men det skal simpelthen ikke lige tage flere timer, fordi man er virkelig sulten – i en fart