Med havreklid og hvedeklid opskrifter

Sunde og lækre boller der smager

Sunde og lækre boller der smager

Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklidog grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 100 g hvedeklid. 100 g havreklid
Pitabrød

Pitabrød

Jeg puttede skinke, salat, tomat, agurk og radiser i sammen med en lille smule fedtfattig dressing. Jeg endte med at lægge fyldet ovenpå
Kom godt i gang med at leve glutenfrit.

Kom godt i gang med at leve glutenfrit.

Havre, havregryn, havremel, havremix, mysli, havreklidog havrekager. Hvede, bulgur, couscous, durumhvede, emmer, enkorn, fuldkornshvedemel, grahamsmel, hvedekerner, hvedekim, hvedeklid, hvedemel, hvedeprotein, hvedestivelse, mannagryn, semulje, sigtemel, spelt og urhvede
Sunde hvedeklid pandekager

Sunde hvedeklid pandekager

Husk at vente lidt med at vende dem, ellers falder de fra hinanden. Her er en nem og hurtig opskrift på sunde pandekager til brunchbordet, hvor melet er erstattet af det sunde og mættende hvedeklid
Sprøde boller med hvedeklid

Sprøde boller med hvedeklid

Her er en opskrift på rigtig lækre, nemme, sprøde og fiberrige boller. Dejen er også rigtig god til at bage flutes ud af
Mmm - Kopkage!

Mmm - Kopkage!

Den blev rigtig god og smagt som chokoladekage - tror med en klat fromage frais på toppen, ville den blive endnu bedre
Influenza og kage!

Influenza og kage!

Influenza og Dukan er bare ikke særlig gode sammen - og hvor har det været svært at overholde. Derfor er der heller ikke sket noget herinde den sidste uge

Den hurtige aftensmad ..

Derfor lavede jeg en wrap med salat og kødsovs. Nogle gange, vil man gerne have noget lækkert, men det skal simpelthen ikke lige tage flere timer, fordi man er virkelig sulten – i en fart

Det bedste dukanbrød ..

Man starter processen med en forventning om at det bliver godt, men når det så først kommer i munden, bliver man slemt skuffet

Klidbrød/boller

Det hældes i grahamsmelblandingen sammen med rapsolie, sukker, salt og hvedemel. Dejen æltes med hvedemel til passende konsistens