Med glaskål opskrifter

Hot glaskål pickels

Hot glaskål pickels

Dæk med vand, tilsæt mirin, sukker, peberkorn og chili. Skræl glaskål og løg. Brug den syltet glaskål som pickels til dine varme retter, eller i en sandwich
Glaskål i yuzu

Glaskål i yuzu

Skræl glaskålen, og riv den ned i en skål på den grove side. Tilsæt til glaskålen. 1 stor glaskål. Bland yuzu, honning og frisk revet ingefær sammen til en dressing og vend den med salaten 100 g

Glaskål med hvidløgsblade

Hak hvidløgsbladende fint og vend sammen medglaskålen. Opskrifterne mit køkken har udviklet til dagen er alle udviklet med tanke på at de skal nemt kunne tilberedes i hverdagskøkkenet
Pankopaneret Fish ‘n’ (glaskåls) chips

Pankopaneret Fish ‘n’ (glaskåls) chips

Drys herefter lidt af dildstøvet over (brug et lille dørslag) og pynt med et par kapers hist og her. Skræl glaskålen og skær dem i pomfrit-agtige stave
Tzatziki med glaskål og gulerod

Tzatziki med glaskål og gulerod

Skær top og bund af glaskålen og skræl kålen med en stor køkkenkniv. Rør og smag yoghurten til med hvidløg, kommen, salt, peber og dild
Pot au feu

Pot au feu

Det smager skønt med marv og salt smurt på et stykke ristet brød. Som med de fleste gryderetter smager den endnu bedre dagen efter
Biksemad

Biksemad

Det tager ingen tid at lave og mager vildt godt med asier og rødbeder til. være pastinak, persillerod, selleri og glaskål (ja det fungerer fint her)
Fennikel - glaskålsalat

Fennikel - glaskålsalat

Skyl, rens og skær glaskål og fennikel i meget tynde skiver. Bland glaskål, fennikel og appelsin i en skål
Nordisk dressing

Nordisk dressing

Rør dressingen sammen og smag til. Brug et stykke kål som smage-ske, så får du den rette smagskombination at dømme ud fra
Kålruller

Kålruller

Smag til med salt og peber. Kom svampene og den revet glaskål i foodprocessoren og kør til du har en næsten helt jævn masse