Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset medcheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Slut af med hytteost og revet cheddar på toppen. fanget mig en seriøs omgang forkølelse og ondt i halsen, så jeg drikker the med ingefær på livet løs, så jeg snart kan komme i gang igen
V. i. k. ø. b. t. e. s. d. u. g. n. o. r. c. l. ,. f. j. v. a. m. p. æ. å. D. h. E. (. y. ). R. J. ". -. N. 2. 3. 1. /. 6. M. O. L. 4. C. ½. B. S. 0. H. F. 8. 9. Æ. K. P. I. z. ❤. w. G. ) g
Med lidt smeltet cheddar i midten får den endda en lille sjovt og salt twist. Jeg synes, at omeletten fungerede godt med en klat god pesto - selvfølgelig allerhelst hjemmelavet (jeg brugte dog Løgismoses)
De er super “cremet” og er fyldt med smag – PRØV DEM. Gem lidt cheddar til topping. De er så nemme at lave og alle familiemedlemmer bliver med garanti glade
bland løg, skinke, cheddar, dild, ærter og majs med pastaen og den græske yoghurt og sennep. kom den færdigkogte pasta i en sigte og skyld med koldt vand, så den afkøles og du undgår at den klister sammen
Vegetarburger med smag i. Hvis du står og vil prøve noget nyt og vil skifte burgerbøffen ud med noget andet, så vil jeg klart anbefale portobellosvampe, som du kan fylde mange lækre ting i og bage dem i ovnen