Jeg har valgt at kalde den semisund i parentes, for her er der sparet så meget som muligt på sukker, smør og hvedemel (med inspiration herfra), men uden at udelade det helt
Smagen af marcipan, konsistensen, den dybe karamelsmag fra kokossukkeret, OG lad mig slet ikke komme i gang med chokolade ganachen – åhh hvilken ganache…
Min opskrift på mini mazarinkager med jordbærmascarpone creme og marcipanovertræk. Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Mini mazarinkager med jordbærmascarpone creme
J. e. g. r. n. s. t. o. f. a. m. z. i. k. H. l. æ. b. ø. d. y. c. h. (. 6. ). M. Ø. R. D. E. 1. 0. 5. v. ½. j. N. V. I. å. p. 8. é. 2. 4. A. Z. F. Y. L. 3. u. S. T. B. K. O. ,. /. 7. °. -
Massen skal være helt ensartet og uden klumper. The post Mazarinkage opskrift – med lime, hindbær og mørk chokoladekaramel appeared first on Annemette Voss
+ lidt flormelis og skovsyrer til servering. Her får I mit take på en dejlig mandelkage (sådan lidt ala mazarinkage) med mørkrøde blommer og en lækker vaniljecreme
Du skærer mazarinkagen og hindbærrouladen op i mindre stykker. Jeg har efterhånden boet i København i mere end et årti, og ét af de områder, hvor der er allerstørst forskel mellem Jylland og København er, når man går ind i en bagerbutik
Ikke sådan en "sølle" kage bare med mørdej og flødeskum - næ nej - det er the full monty med mørdej, mazarinkage, chokolade, vanillecreme vendt i flødeskum og så selvfølgelig toppet med danske jordbær