Mascarpone er en alsidig ost. Mascarpone er en ost, du sagtens selv kan lave selv. Hvad er mascarpone. Mascarpone er en friskost eller flødeost, som det også kaldes
Rør mascarponen i saucen til en cremet konsistens. 250 g mascarpone. 250 g mascarpone. Denne ret kender mange LCHF'ere nok allerede fra Jane Faerbers første kogebog
Her på en bund af porrer og dild i mascarpone. mascarpone. Laks og Porrer i Ovnen med Mascarpone og Dild til 2 personer. Tilsæt mascarpone og 3/4 af dilden og varm igennem
Pisk mascarponen i med kornene fra vaniljestangen og rørsukker. Mascarponecreme 2,5 dl piskefløde 250 gr mascarpone 1 vaniljestang 4 spsk rørsukker Pisk fløden til skum. 250 gr mascarpone
Mascarpone er en Italiensk mild kremet friskost laget av creme fraiche og fløte. En utrolig enkel, men likevel helt fantastisk pastarett med en herlig blanding av god sopp og kremet mascarpone
Nu når man har mascarpone i køleskabet, hvorfor så ikke bruge det til noget fornuftigt. Rør derefter dåse tomaterne, bouillon, basilikum, kørvel, paprika, mascarpone og salt/peber i
mascarpone. Tilsæt derefter ricotta og mascarpone. Jeg er ikke selv den store fan af panettone, men med hjælp af en creme, primært bestående af mascarpone og ricotta, fik vi taget livet af den sidste fra julen 2017