På Corso Venezia ligger derimod Dolce&Gabbana Bar Martini – et samarbejde mellem modeikonet og spirituslegenden, og et unikt sted at tage en pause mellem besøgene i butikkerne
rødvinStærk kirsebærvinOpskrifter. Inspiration til weekendmad uge 39 - madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tipsWeekenden står for døren, og for vores vedkommende skal der for en gangs skyld ikke kokkereres i køkkenet, idet det er os denne gang, som tager en tur til København på familie- og venneweekend. (baseret på nedenstående opskrifter til 4 personer - husk at tjekke køkkenbeholdningen for ingredienser, du eventuel måtte have i forvejen)1 stor kylling (ca 1½ kilo)2½ kg lammekølle (TIP. små samsøkartofler eller mandelpoteter2 økologiske citron1 bakke kirsebær (ca 250 g)500 g tyttebærFrisk timianFrisk rosmarin1 pose hele peberkorn1 pose laurbærbladesalt Peber1 god vaniljestangSoyasauceKyllingfondLammefondSyltede rødbeder1½ kg sukkerMelisFlydende akaciehonningMajsstivelseHvedemelRisottoris6 plader gelantine eller 3-4 plader husblasOlivenolieKetchupCognacNoilly prat eller martini blanco1 fl. 8) Fordel kirsebær og saft over de stivnede panna cottaer, og sæt glassene tilbage i køleskabet, til de er stivnetRisotto med jomfruhummerhalerDenne forret er så god, at den kvalificerede sig til at blive forret nytårsaften for nogle år siden - og så god, at opskriften godt kan findes frem igen fra tid til anden. 2-3 pakker hummerhaler (friske eller fra frysedisken)1 løg½ fennikelsmør3 dl risottoris1½ dl Noilly Prat, alternativt Martini Blanco8 dl vand1 spsk kyllingefond100 g hel parmesanost1) Tø hummerhalerne op, hvis de er frosne, og kog dem i ca 5-8 minutter
Hvor dry en Dry martini skal være strides de lærde om. Stabl dem opp i små pyramider, og server dem sammen med en iskald Dry martiniEngelsk "agurk" sandwich10 skiver hvit logg pr fyllalternativSmørFyll 12 harkokte egg1 pakke majones1 agurk, høvlet i tynne skiverHakk eggene godt, bland dem sammen med majonesen. Dry Martini6 cl gin ( f
Gæsterne blev mødt af tomme glas og da de endelig blev fyldt var det med martini lignende drikkelse. Denne kage var til min rigtig gode veninde og tidligere læsemakker/ the-og-slik-buddy Katrine og hendes mands bryllupsdag i juni måned - et absolut fantastisk bryllup, hvor alt var absolut perfekt i kirke og til festen som varede hele weekenden
2 hvitløkbåter, finhakket1/2 bunt stilkselleri, finhakket400g risottoris2 vinglass tør, hvit vermut ( tør martini eller Noilly Prat), eller tør hvitviniMaldon havsalt og nymalt pepper5 ss smør125 g parmesanTrinn 1Varm kraften