Jeg er vild med al marokkanskmad. Denne marokkanske gulerodssalat består udover strimler af sprøde gulerødder også af saftige appelsiner, syrligtsøde granatæblekerner, sprøde kikærter, frisk mynte og sesam vendt i en cremet tahindressing
i gastronomi for at kunne lave denne fantastiske ret - så er du til lidt nytænkning og lækker mad for hele familie, så skal du helt sikkert prøve de marokkanske kødboller
Lav en portion sprøde falafler vendt i sesamfrø (portionen er så stor, at der formentlig er rester til fredag) og server med en cremet marokkansk aubergine-kikærtesalat med tahindressing
Marokkansk kylling med rosiner. Jeg har i lang tid kigget på og savlet over opskrifter på enchiladas, så selvfølgelig måtte jeg også kaste mig ud i de spanske madpandekager
Marokkansk kylling og couscous. Retten er perfekt til disse kolde måneder, hvor du egentlig bare har mest lyst til en skål lækker, varm mad, der kan spises med en ske eller gaffel
Marokkansk kylling og couscous. Jeg er virkelig vild med indisk og i det hele taget krydret mad, og når vejret opfører sig, som det gør nu (hold nu op hvor er det bare koldt
Harira er en marokkansk suppe, der for mange muslimer er en fast del af ramadanen. Jeg kan tydeligt huske flere af de gange, hvor jeg er blevet “inviteret” på aftensmad hos en barndomskammerat, nu hvor jeg alligevel var på besøg og i øvrigt så så sulten og tynd ud
Menuen står nemlig på marokkanske oksespyd fyldt med smag og serveret med en cremet speltsalat vendt med rød pesto, tomater, oliven og frisk mozzarella