10 g Grand Marnier. Husblas som der har været i blød i koldt vand i 10 minutter, drænes og tilsættes fløden samme med sukker og Grand Marnier og rør det godt sammen. 10 g Grand Marnier
8 gram salt (1 tsk)8 gram sukker (1 tsk)1 gram peber (meget)2 spsk cognac eller armagnac (Du kan også være utraditionel og bruge Cointreau eller Grand Marnier. 2 spsk cognac eller armagnac (Du kan også være utraditionel og bruge Cointreau eller Grand Marnier
nogle gode stænk Grand Marnier eller Cointrau. 3 lagkagebunde6 spsk marmelade (under 1 dl), appelsin, jorder, eller rabarbernogle gode stænk Grand Marnier eller Cointrau
Jeg dryppede bundene med lidt appelsinsaft og en lille smule Grand Marnier. Til Hannahs 4-års fødselsdag skulle der være Hello Kitty på kagen og det skulle være lyserødt og med glimmer (sådan er det jo når man er 4
Jeg dryppede bundene med Grand Marnier og smurte den nederste bund med appelsinmarmelade i et tyndt lag før moussen kom på og fik lov at sætte sig natten over
Vend Grand Marnier blanding i resten af appelsinkoncentratet. Grand Marnier. Varm 0,25 dl appelsinkoncentrat op med Grand Marnier og smelt husblas heri
Foråret er over os og dermed også en ny sæson i modeverdenen, SS15 sæsonen. En sæson, hvor de store modehuse især har ladt sig inspirere af 70erne, der uden tvivl er det årti, som præger langt de fleste kollektioner på især den internationale catwalk
Så er bundene dryppet med Grand Marnier og det nederste lag er dækket af appelsin-fileter. Så var der cykel-Josh som er fra Australien og har fødselsdag imens han er i Danmark og derfor skulle have en kage med cyklist og flag