chokolade, kager, marmelade, kakao, saft, is mm. Risdesserten har en lækker blød og cremet konsistens med stykker af søde tørret frugter og knasende nødder
Kog marmeladegladsene, når de er tørret og kølet lidt af kommes. Oktober måned er som skabt til at lave Marmelade, alle de lækre frugter der har modnet over sommeren hænger over alt på træerne og det er bare at gå til den
I teen er det normalt at putte både marmelade og sirup i – og gerne med rose eller kvæde. Noget af det mest fantastiske ved at rejse, synes jeg, er at se kulturen i den mad, som de lokale spiser
I haven har jeg japansk kvæde, som er de små, men på Bazar Fyn faldt jeg over de store kvæder og købte en tre stykker, og af dem, blev der to pænt store glas marmelade og nok kvædebrød til smagsprøver til Jul
De her boller er super gode både lune og kolde med en skive ost eller en god marmelade, og de kan nemt holde sig et par dage, da de kan lunes i ovnen eller ristes i brødristeren
Bland marmelade og piskefløde sammen og pisk det til en let skum. Stil på en bagerist til afkøling. 250g friske jordbær125g jordbærmarmelade4dl piskeflødeDej