Til aften blev det tid til Moules Mariniéres, en fransk bistroklassikker, som vi begge elsker. Der findes med garanti mange forskellige udgaver af retten, og jeg har derfor lavet denne udgave med lige nøjagtigt de ingredienser som jeg forbinder med denne ret
D. e. r. h. a. v. æ. t. S. o. m. -. s. i. l. n. d. p. å. J. g. f. ø. y. u. j. B. M. c. ,. b. ). k. V. (. &. I. é. P. 2. 1. /. 4. G. 5. 3. 8. %. F. E. N. H. K. *. T
Jeg har spist mange moules marinières i mit liv. Men altid på restaurant – og ofte i Frankrig. Jeg har aldrig lavet dem selv – hvilket jo er fjollet, når man tænker på, at de danske have bugner af blåmuslinger
Moules marinières med Pastis og fløde. Mængde. 2 personer. Forberedelsestid. 20 minutter. Tilberedningstid. Jeg ved ikke helt, hvornår jeg lærer, at jeg hverken er franskmand eller italiener, når jeg er på ferie
Blåskjell er noe av det beste jeg kan få, det smaker helt fantastisk ♥. Hvis du ønsker flere alternative blåskjell oppskrifter, finner du noen av mine oppskrifter på blåskjell, samlet her
I går var en dejlig dag at have fri fra arbejde, specielt da vejret jo simpelthen var helt i top. Jeg var et smut forbi Irma i Århus, da man skal jo holde sig til så længe det varer
Som tidligere lovet, så en kort gennemgang af, hvad nytåret bød på rent menu-mæssigt for min lille familie og jeg – alt sammen i selskab med gode venner
Den smukke Amalfikyst har til alle tider haft en magisk tiltrækningskraft på rejsende fra hele verden, og de første danskere som indtog området, var de berømte Guldaldermalere i begyndelsen af 1800-tallet