Marineret rejer opskrifter

Rejer i wok....

Rejer i wok....

Læg rejerne i marinaden og mariner gerne nogle timer på køl. Opvarm wokken med lidt af marinaden fra rejerne
Rispapirruller med rejer

Rispapirruller med rejer

I går fik vi rispapirruller med nudler, rejer og salat. Der kan også kommes meget andet end rejer i, fx kylling eller oksestrimler

Asiatisk råkost med rejer

Den er med marinerede rejer, der sammen med korianderne, giver den skønne asiatiske smag. Start med at marinere rejerne og lad dem gerne stå en time eller to i køleskabet

Frisk sommersalat med rejer, kylling og æg

Kyllingen er marineret i paprika samt grillkrydderi fra Nordisk Tang, mens rejerne ligger i en chili/sennep marinade, med en lakrids sennep fra Nordisk Tang, som giver et overraskende frækt twist
Tangsalat med tigerrejer

Tangsalat med tigerrejer

Læg rejerne i marinaden og lad det hele marinere et par timer på køl. Man kan også lade det hele marinere natten over, det bliver rejerne kun bedre af
Ristaffel

Ristaffel

Derfor laver jeg den med kylling – marineret kylling. 100 g rejer hurtigt vendt i rygende varm olie tilsat lidt tomatpuré
Goong Gah Tee-em med indonesisk tilføjelse

Goong Gah Tee-em med indonesisk tilføjelse

Smid rejerne deri og lad dem marinere i ca. Kyl de marinerede rejer på, og steg et par minutter – pas endelig på ikke at give dem for længe, da de ellers bliver seje og kedelige

Rejse- og spiseguide til Thailand

Mad fra gadekøkkener – jeg kan anbefale Pad Thai (stegte nudler med kylling, rejer og peanuts), Khao Pad (stegte ris med svinekød, kylling og lignende), Som Tam Thai (grøn papajasalat), mango sticky rice og kokosis i halve kokosnødder