Marineret mørbrad opskrifter

Marineret mørbrad med bacon, appelsin og varme krydderier

Marineret mørbrad med bacon, appelsin og varme krydderier

Mørbrad med bacon, appelsin og julens varme krydderier. Puds mørbraden af for sener, læg den i en plasticpose, hæld marinaden ved og lad den marinere i køleskabet – minimum et par timer – gerne længere
BALSAMICO - MARINERET - MØRBRAD

BALSAMICO - MARINERET - MØRBRAD

Afpuds svinemørbraden og læg den i en skål eller et fad. Bland marinaden sammen og pensl mørbraden med det
marineret svinemørbrad med rodfrugter

marineret svinemørbrad med rodfrugter

Vi har fået svinemørbrad i dag, en af mine yndlingsspise. Svinemørbrad. Jeg blandede alle ingredienserne til marinaden sammen og kom det i en pose med mørbraden, hvorefter det fik en ½ time i køleskabet
Mørbrad i ovn

Mørbrad i ovn

Sådan tilberedes marineretmørbrad i ovn. Mørbrad i ovn – Tit når jeg laver mørbrad, så er det enten som bøffer eller som fyldt – som regel med persille, men også nogle gange med svesker
Grillspyd med mørbrad, kartofler og peberfrugt

Grillspyd med mørbrad, kartofler og peberfrugt

1 god mørbrad. 1 god mørbrad. Nu da sommeren blusser op igen er det vist på tide at få gang i grillen igen - man bliver helt henført til den dejlig sommer - og der er stadig gas tilbage på flasken
Svinemørbrad i ovn

Svinemørbrad i ovn

Den svinemørbrad du får opskriften på her, er tilberedt i ovnen, men jeg har lige marineret den først
5 retter med svinekød

5 retter med svinekød

Her får du opskriften på en marineretsvinemørbrad tilberedt i ovnen – klik blot på det indledende link eller billedet til højre
Marineret grillet svinemørbrad

Marineret grillet svinemørbrad

Mørbraden pudses af og lægges i en pose og marinaden tilsættes. 2 svinemørbrad - afhænger selvfølgelig af størrelsen. 2 svinemørbrad - afhænger selvfølgelig af størrelsen
Marineret svinemørbrad

Marineret svinemørbrad

Bland alle ingredienserne til marinaden i en pose og kom mørbraden i posen. 1 svinemørbrad. Kom mørbraden i ovnen ved 180 grader og tag den ud når kernetemperaturen er 55 grader, og holdt det varmt. 1 svinemørbrad
Græsk Gyros

Græsk Gyros

Efter det har stået og marineret i en times tid, spyder du det op på et metalspyd. Contra – Kødet er skrumpet til det halve, jeg spiste faktisk hele mørbraden selv