N. u. v. e. d. j. g. i. k. ,. h. o. r. l. a. n. t. m. f. s. æ. å. b. p. ø. (. K. ). H. -. c. 2. 5. D. x. M. 4. 0. A. S. y. 3. 1. T. I. B. L. ½. P. E. /. w. G. n g
lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Server aspargesene til de marinerede agurker og rejer og brug marinaden til at dryppe over risene. Tør rejerne med køkkenrulle og steg dem i olien på en pande ved middelhøj varme, ca
Den er med marinerederejer, der sammen med korianderne, giver den skønne asiatiske smag. Start med at marinere rejerne og lad dem gerne stå en time eller to i køleskabet
miniburgere, nachos, hvor osten aldrig når at stivne, strimler af mørt kød, hvidløg-citronmarinerederejer, lækre forskellige salater som tilbehør og godt brød
Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
½ glas marinerede hvidløg. 100 g rejer hurtigt vendt i rygende varm olie tilsat lidt tomatpuré. Ristaffel er en hollandsk ret … eller nærmere mange retter
Marinerede grillede rejer, grillede grøntsager, fx friske asparges, peberfrugt og squash eller som her broccoli og blomkål + en god salat, fx grøn salat med melon og mynte
Steg de marinerederejer ved høj varme et par minutter til de er lyserøde. Mariner rejerne i en skål med alle ingredienserne for marinaden et par timer inden servering
Lad det stå en halv times tid, gerne længere og server den marinerede tang. Tiger rejer. Marineret tang Tag en håndfuld arametang og hæld den over med kogende vand