med lidt sirup, frugt eller hjemmelavede marineredebær. fra frost) fx blåbær, hindbær, brombær el. De marineredebær kan laves på mange måder, men her er min foretrukne
Som alternativ til siruppen kan opskriften på de Marineredebær også bruges eller der kan kommes lidt husblas i, så det bliver lidt mere gelé agtigt, som ved en traditionel cheesecake
De marinerede svampe kan også spises som tilbehør til fx mandelfrikadeller eller linsepaté. Det handler om svampe, om hasselnødder, om hyben og om brombær
❥ Græsk yoghurt og müsli til morgenmad (se opskrift på Hjemmelavet müsli & Marineredebær). Hvis man vil søde kompotten mere naturligt eller bare er glad for jordbær, kan man med fordel tilføje jordbær og skære ned på rørsukkeret i opskriften
Når chokolademoussen er stivnet helt, kan du gå videre til skovbærsirup. Skrab kornene ud af vanillestangen og kom både dem og den tomme stang sammen med bær sukker og vand i en lille gryde
Lav den med lakrids, med frisk granatæble i bunden, med karamel eller top den op med limegele, hyldeblomstgele, marinerede blodappelsiner eller syltede rabarber,
Drys med kakaopulver og anret marinerede nektariner og jordbær ovenpå. den bløde konsistens, den søde chokoladecreme, de friske bær og frugter og den luftige flødeskum