Den på billedet har jeg anrettet med pommes Anna – den opskrift finder du andet steds her på sitet – dampet broccoli, og en sauce lavet af resten af marinaden, bouillon og fløde og smagt til med salt, peber og paprika
Denne gang blev marinadentil lammet lavet på denne måde. Den ene kølle får vi skåret op til steaks til sommergrillen, den anden bliver i hel figur til påskemiddagen
Kødet var dejligt mørt og lækkert, men næste gang tror jeg at jeg vil lave en "våd" marinade, som eventuelt også kunne dryppes over kødet efterfølgende
Krydr dit kød, grønt og kartofler med hjemmelavede marinader med f. miniburgere, nachos, hvor osten aldrig når at stivne, strimler af mørt kød, hvidløg-citronmarinerede rejer, lækre forskellige salater som tilbehør og godt brød
Tilsæt olie og kødskivertil den ene skål, og rør i blandingen, så marinaden dækker al kødet. Bland forårsløg, skalotteløg, fiskesovs, karamelsauce, salt og peber til en marinade i en skål
Bland ketchup, farin og chilipulver til en marinade, og smør den på nakkefileten. overskydende marinade kan du smøre på i løbet af stegetiden eller bruge i sovsen
På et tidspunkt vil marinaden lægge sig omkring og kødet vil se lidt ru ud. Når trække-tiden er overstået, varmes en pande op til høj varme og hele blandingen med yoghurt og kød hældes på panden
Skær kyllingekødet i tern, og bland dem sammen med yoghurtmarinaden. Rør tomatpuré, mandler og vand i, og tilsæt også det marinerede stegte kyllingekød