Marinade til svin opskrifter

Burger med pulled pork og coleslaw

Burger med pulled pork og coleslaw

Kødet var dejligt mørt og lækkert, men næste gang tror jeg at jeg vil lave en "våd" marinade, som eventuelt også kunne dryppes over kødet efterfølgende
Kartoffelsalat

Kartoffelsalat

olie, og bland, eller ryst det sammen til en marinade. Hak ramsløgene groft, og kom dem i marinaden. Tidligere var det mest almindelige at koge kartoflerne og spise dem til middagsmåltidet
Rørt tatar

Rørt tatar

Men er du træt af marinader, svin og pølser. Irma sælger fantastisk tatarkød og her i Flensborg og omegn kan vi jo bare gå til slagteren og bede om friskhakket kød
Pork al Pastor – Taco al Pastor

Pork al Pastor – Taco al Pastor

På slutten har du i litt av marinaden. Del svinefileten i biter, legg det i en pose og la det marinere i alt fra to timer til over natten
ÆGGEWRAP MED GRIS

ÆGGEWRAP MED GRIS

Jeg har efterhånden spist en del æggewraps nede hos Ren og Stærk, og de smager bare så godt at jeg simpelthen var nødt til at prøve at genskabe den derhjemme
Pulled pork med coleslaw

Pulled pork med coleslaw

Bland ingredienserne tileddikemarinaden og hæld den over lidt efter lidt mens du trevler kødet med to gafler

Grønt lys til røde bøffer?

Kød der tilberedes langsomt, ved lavere temperaturer og i deres egen marinade (fx tomatsovs med masser af antioxidanter), indeholder ikke samme grad af disse stoffer
Grillparty i hagen og regn

Grillparty i hagen og regn

På denne tiden har du tid til å lage marinaden. Påfør marinade gjevnlig, ca hvert femte minutt. For å fø alle sammen bestemte vi oss for å servere helstekt svin, som vi bestilte gjennom butikken til Lucy på Sandøya

Marineret mørbrad med glaserede rødløg

Tag kødet op af marinaden (gem marinaden), og dup kødet tørt. Husk, at hvis du bruger mørbrad fra en okse eller et svin, er tilberedningstiden og centrumstemperaturen en anden

KRYDREDE RIBBEN

Hvis du steger kødet i ovnen kan marinaden serveres til, ellers må du nok bruge smeltet smør. Der kan serveres kartoffelmos, bagte eller brasede kartofler til og kogte grønsager, f

Underdog of The Barbeque

Hvilket ofte giver et tørt stykke kød på trods af alskens marinade og grill sauce. Mange griller nakkekoteletter, fordi de er mere saftige, hvilket til dels er korrekt