Sørg for at overhælde kyllingen med marinade og vende den af og til mens den står og hygger. Hvis du tænker så langt frem i tiden, så lav marinaden aftenen før eller om morgenen og hæld den over kyllingen
Tilmarinaden. Der er blandinger til kød, tilkylling, en til alt muligt og en æske tandoori krydderi. Og selvom de har haft travlt med et langt og vanskeligt kursus, er blevet ædt af myg og har mødt det store lands snirklede papirgange, tog de sig alligevel tid til at købe nogle spændende krydderiblandinger med hjem til mig
Lyst kjøtt, som kylling og svinekjøtt tar lettere til seg smakene enn storfekjøtt, du trenger derfor en marinade med litt ekstra sterke smaker -og gjerne en blanding av søtt, salt og litt spicy
Tilmarinade. Vend kyllingestrimlerne i marinaden og lad dem trække i en times tid. Lav først en marinade af ingefær, hvidløg, gurkemeje, sambal oelek og olie
Hjemme hos os elsker vi dem ekstra spicy, så der er rigeligt med chili i vores marinade. Marinade. Bland sojamælk, kikærtemel, gærflager og presset hvidløg godt sammen i en skål til en dej
alle marinader og lignende til at stå. Denne marinade er taget direkte fra Frk. Efter en uge med sygdom og travlhed kan jeg endelig komme til at skrive på bloggen igen