Marinade til pulled pork opskrifter

PULLED - PORK - BURGER

PULLED - PORK - BURGER

Langtidsstegt gris, stegt i ovn, med en god hjemmerørt marinade i en burgerbolle, er nu slet ikke til at kimse af
Pulled pork på den halve tid .

Pulled pork på den halve tid .

Barbecue marinade. Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid. Stilles i ovnen på 130 grader i ca 5 timer , husk vand i bradepanden , hele tiden. Det kan godt være at den overstiger de 100 grader på stegetermometer , men det var ikke et problem Skil kødet ad med 2 gafter og vend det hele i en go BQ marinade evt hjemme lavet. Honning Sennep Salt Peber Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSmager også skønt sammen med en bagt kartoffel. Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid
Pulled Pork

Pulled Pork

Som marinade laver jeg en god portion af lige dele ketchup og mørk sirup, alternativt kan der bruges brun farin
Burger med pulled pork og coleslaw

Burger med pulled pork og coleslaw

Kødet var dejligt mørt og lækkert, men næste gang tror jeg at jeg vil lave en "våd" marinade, som eventuelt også kunne dryppes over kødet efterfølgende
Pulled chicken

Pulled chicken

Kom kylling og marinade i et stort fad, og brug to gafler til at rive kyllingekødet fra hinanden – til du har en skøn og mør pulled chicken
Pulled turkey med kidneybønne dip.

Pulled turkey med kidneybønne dip.

Kom dem derefter i en stor frysepose med kødet og massér marinaden godt ind i kødet før det ligges på køl til næste dag
Svinemørbrad i ovn

Svinemørbrad i ovn

Den på billedet har jeg anrettet med pommes Anna – den opskrift finder du andet steds her på sitet – dampet broccoli, og en sauce lavet af resten af marinaden, bouillon og fløde og smagt til med salt, peber og paprika
Coleslaw

Coleslaw

I de fleste opskrifter på coleslaw trækker kålen i dressingen i flere timer, før den serveres, men i denne variant er marinade og dressing to forskellige ting
Ugens opskrift - en oversigt fra uge 9-23

Ugens opskrift - en oversigt fra uge 9-23

Kombinationen af laksen, som smelter på tungen og dens knasende sprøde topping af hørfrø (mandler) og solsikkekerner i en marinade af sur/sød chilisovs, soya og lime, er en sand morgensang for smagsløgene
Sund coleslaw m. paleo mayo

Sund coleslaw m. paleo mayo

Marinade. "Pulledpork" (kan også laves som "pulled chicken" eller " pulled beef". Bland marinaden sammen og kom også den og mayonnaisen over grøntsagerne
Coleslaw

Coleslaw

Hvis der er meget marinadetilbage i kål/gulerodsblandingen hældes noget af marinaden fra. Marinade. Derefter røres dressingen i, og coleslaw'en er klar til servering
Amagermuseets fødselsdagsboller

Amagermuseets fødselsdagsboller

Denne er lidt anderledes, end den jeg tidligere har lagt ud, idet man tilsættermarinaden, efter man har langtidsstegt nakkefileten

Barbecuemarinade til kylling

pulledpork, spareribs eller koteletter. Brug eksempelvis marinadentil denne opskrift på pulled chicken – marinaden kan dog også godt bruget til andet kød, som f
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Kom kødet i en gryde med låg, der kan gå i ovnen eller en stegeso og smør kødet godt ind i marinaden
Quinoa Bombe

Quinoa Bombe

Squash og løg, der har været i ovnen med enten pulled chicken eller pulledpork med lidt marinade. Hvis du spiser kød, så tilbered det og riv det (pulled) sæt det enten i ovnen eller i en gryde med squash og løg