kyllingfilet. Der er ikke så meget at sige til denne opskrift, andet end at en god barbecuemarinade er helt og aldeles uundværlig i et køkken eller på grillen, når man har så fantastisk en sommer som vi har haft i år
600 g kyllingfilet. 1Rør alle ingredienserne tilmarinaden sammen og hæld den i en plastpose. 1Kom kyllingeternen i pose, luk posen og fordel marinaden godt omkring kyllingen. 1Smelt smørret i en varm gryde og tilsæt kylling + marinaden. 1Tilsæt tomat passata, salt og peber og lad det hele simre ved svag varme i ca. 1Smag retten til med salt/krydderier. 1Tilsæt madlavningsfløde og lad det hele koge igennem i ca
Slå knude på posen og knid godt rund, så fileterne bliver godt smurt ind i marinaden. Fantastisk salat, som var et rigtig godt match til den lidt stærkt krydrede kylling
Derfor skulle vores kyllingfileter da selvfølgelig marineres og grilles. Vi kom frem til denne marinade der smagte super lækkert og som komplimenterer kyllingen rigtig godt
Rør marinaden sammen i en skål, hvorefter kyllingfileterne vendes deri. Marinade. De rensede champignon tilsættes sammen med rødløg, peberfrugt, forårsløg, koriander og basilikum - hvor de sauteres godt af, hvorefter kokosmælken tilsættes
Bland en marinade af soya- og sød chillisovs. Tilsat lidt salt. Grillet kyllingfilet. Få inspiration til flere sunde og fedtfattige opskrifter med kylling Ris
Bland marinaden af olivenolie, timian, citron, salt, hvidløg og honning. Mit energiniveau har her på det sidste været meget svingende, hvilket ikke passer specielt godt ind i denne tid hvor jeg igen skal til at være far