majstivelse sammen til en marinade og kom det ned i posen. Lad kyllingen ligge i marinaden i ca. Tjek naturligvis lige at kyllingen er gennemtilberedt før det tages af varmen
Marinaden på kyllingen gør retten sødlig og meget velsmagende. Steg løg, peberfrugt og champignon i olie til champignonerne er faldet sammen og vandet dampet fra
Skær kyllingekødet i tern, og bland dem sammen med yoghurtmarinaden. Rør tomatpuré, mandler og vand i, og tilsæt også det marinerede stegte kyllingekød
Lav en sovs ved at koge marinaden op i en gryde sammen med ekstra bouillon til du får en god sovs. marinaden over og lad kødet stå i køleskabet nogle timer
Rør alle ingredienser tilmarinaden sammen og vend kyllingebrysterne godt rundt i den. Jeg krydrer det tit med fx paprika og karry – eller en lækker marinade
I min søgen efter den perfekte barbecuemarinadetil min elskede kylling, fandt jeg vej til Gastromand‘s opskrifter – heriblandt en opskrift på en god barbecuemarinade