Saucen tilberedes ved at koge det sidste soya, den sidste honning, hoisin og chilisauce ind til en sirupsagtig konsistens – gaaaaaanske langsomt, som smagen rigtig kommer til sin ret
Er du lidt til at nusse om din mad, så er du sikkert sådan en, der gerne vil kigge tilmarinaden hver halve time, og lige klappe posen og vende den om hver gang, bare fordi den fortjener det
Til at starte med, skal der laves en marinade som kyllingen kan hygge sig i. Den laves dagen før sandwichen skal spises, så marinaden har god tid til at trænge ind i kødet natten over
Varm wokken med lidt olie, svits kyllingen med eventuel overskydende marinade, salt en smule, herefter tilsættes grøntsagerne, vent til sidst med sukkerærterne
Perlerug med ristede pinjekerner, gulerod, basilikum og marinade af olivenolie og hvid balsamico. Sommertallerken med kylling, hjemmelavede pomme duchesse, salat, hjemmelavede salt agurker, chilichutney og majs
Marinade. Hvis du fx ikke er til rejer, så smid lidt kylling i istedet, det er helt op til dig. Soya - Honning - Chili - Risvinseddike/Citronsaft - Sesam ristede på en pande - Salt - Peber- Jeg har ikke valgt at sætte nogen mål på ingredienserne, da du selv skal smage dig frem til den perfekte kombination
Kyllingelår i orientalsk marinade. Lod dem så trække hele dagen i køleskabet, og sørgede for at vende dem et par gange så den dejlige marinade dækkede det hele