Rør marinaden sammen, læg kødet i en plastikpose af en passende størrelse – du skal kunne slå knude på den efter at kødet er kommet i – og hæld marinaden over kødet
Lav en sovs ved at koge marinaden op i en gryde sammen med ekstra bouillon til du får en god sovs. marinaden over og lad kødet stå i køleskabet nogle timer
Sørg for at overhælde kyllingen med marinade og vende den af og til mens den står og hygger. Hvis du tænker så langt frem i tiden, så lav marinaden aftenen før eller om morgenen og hæld den over kyllingen
Jeg valgte at lade spydene trække i vand og derefter smurte jeg noget af marinadenpå spydene og lod det trække indtil jeg skulle putte ting på spydene - det give lidt smag inden i køddet
Kyllingspydene pensles med marinaden – på begge sider. Det eneste man skal bruge er kyllingekød, grillspyd, en lækker marinade, en skarp kniv og et skærebræt
Tilgengæld er jeg helt pjattet med kyllingespyd – både pågrill og i ovn. Helt perfekte tilfrokost/grill/tapas/madpakke/mellemmåltid/aftensmad/fødselsdag/buffet – ja bare helt perfekte til det hele