Barbecuemarinadetil alt slags kød. Lad kødet marinerer i ihvertfald et par timer inden tilberedning og pensl det et par gange mens det ligger på grillen/panden
Den på billedet har jeg anrettet med pommes Anna – den opskrift finder du andet steds her på sitet – dampet broccoli, og en sauce lavet af resten af marinaden, bouillon og fløde og smagt til med salt, peber og paprika
Denne gang blev marinadentil lammet lavet på denne måde. Den ene kølle får vi skåret op til steaks til sommergrillen, den anden bliver i hel figur til påskemiddagen
Kødet var dejligt mørt og lækkert, men næste gang tror jeg at jeg vil lave en "våd" marinade, som eventuelt også kunne dryppes over kødet efterfølgende
Krydr dit kød, grønt og kartofler med hjemmelavede marinader med f. miniburgere, nachos, hvor osten aldrig når at stivne, strimler af mørt kød, hvidløg-citronmarinerede rejer, lækre forskellige salater som tilbehør og godt brød