Barbecuemarinadetil alt slags kød. Lad kødet marinerer i ihvertfald et par timer inden tilberedning og pensl det et par gange mens det ligger på grillen/panden
Den på billedet har jeg anrettet med pommes Anna – den opskrift finder du andet steds her på sitet – dampet broccoli, og en sauce lavet af resten af marinaden, bouillon og fløde og smagt tilmed salt, peber og paprika
Køl saucen ned inden du bruger den til at marinere dit kødmed det. Den er rigtig god egnet til at pensle på dine sparibs, kyllingelår eller andre former for kød der vil elske en omgang BBQ sauce
Tilsæt olie og kødskivertil den ene skål, og rør i blandingen, så marinaden dækker al kødet. Bland forårsløg, skalotteløg, fiskesovs, karamelsauce, salt og peber til en marinade i en skål
Bland ketchup, farin og chilipulver til en marinade, og smør den på nakkefileten. overskydende marinade kan du smøre på i løbet af stegetiden eller bruge i sovsen
Det blev derfor til en dry-rub og den anden var med en mere klassisk type marinade. Når dette er gjort ved alle spareribs, så er de klar tilmarinade-delen
Barbecue marinade. 3 spsk brunfarin. Stilles i ovnen på 130 grader i ca 5 timer , husk vand i bradepanden , hele tiden. Det kan godt være at den overstiger de 100 grader på stegetermometer , men det var ikke et problem Skil kødet ad med 2 gafter og vend det hele i en go BQ marinade evt hjemme lavet. 1 dl ketchup 1/2 dl olie 2 spsk soja eller engelsk sovs 1 tsk tabasco 1 tsk chilipulver 1 tsk hvidløgspulver 1 tsk paprika 2 spsk brunfarin Salt peber Jeg ganger opskriften op mange gange , altid lækkert at have i køleskabet. Honning Sennep Salt Peber Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSmager også skønt sammen med en bagt kartoffel. 3 spsk brunfarin
Smør barbequemarinaden på spareribsene - gem lidt af marinadentil når kødet skal grilles. Pensl medbarbequemarinade undervejs og vend dem, så de ikke brænder på