Jeg valgte at lade spydene trække i vand og derefter smurte jeg noget af marinadenpå spydene og lod det trække indtil jeg skulle putte ting på spydene - det give lidt smag inden i køddet
Marinade. Skaldyr hører til helt oppe i toppen af mit madkærlighedsbarometer. Her har vi fået godt fut i grill-lækkerierne og alle de sprøde salater med friske grøntsager
Kødet var dejligt mørt og lækkert, men næste gang tror jeg at jeg vil lave en "våd" marinade, som eventuelt også kunne dryppes over kødet efterfølgende
Lav dernæst marinaden. Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
Smør barbequemarinadenpå spareribsene - gem lidt af marinadentil når kødet skal grilles. Pensl med barbequemarinade undervejs og vend dem, så de ikke brænder på
Selvom varmen fra grillen dræber bakterierne, så sørg alligevel for at få rengjort særligt risten, således at gamle kødrester og marinader ikke sætter sig fast
Alle grøntsagerne var vendt i en olie, hvidløg, chili marinade. Forårsvejret kan jo være lidt svært at regne med, så vi skulle finde på en menu der både kunne bruges tilgrill udenfor og til almindelig ovn indenfor hvis vejret ikke holdt
Peberfrugten og løget skæres i mindre stykker til at sætte på spyddene. Kyllingen sættes på spyddende, som har trukket i vand - så de ikke bliver alt for sorte
Kød der tilberedes langsomt, ved lavere temperaturer og i deres egen marinade (fx tomatsovs med masser af antioxidanter), indeholder ikke samme grad af disse stoffer