Bland alle ingredienser godt sammen, til sidst vendes kødet i marinaden så den er helt smurt ind. Kom lidt olie i en wok eller pande og svist hvidløg og chili kort, må ikke tage farve
Lav en marinade af hvidløg, chilipasta, østersauce, lime- eller citronsaft og olie. Det marinerede kød steges i en wok sammen med grøntsagerne ad to-tre omgange- Hvis det hele kommer i samtidig bliver retten kogt og ikke stegt
Rør en marinade med olie, citronsaft, revet løg og hvidløg,og honning. Man kan også vælge at bruge kyllingefilet, lammekød i tern eller skært oksekød til retten
For marinaden. Asian tofu med wok-stegte nudler, pak choi og sukker snap ærter. For at gøre marinaden, knuse hvidløg med en god knivspids salt ved hjælp af pistil og morter
Kom oksekødet op i en meget varm wok (gem marinaden) og lad den lynstege i et par minutter, før grøntsagerne tilsættes og steget med i yderligere et par minutter
Ingredienser til marinaden. Varm wokken med en smule olie. Hov - har glemt at blogge om den thailandske oksekødssalat, som netop er kommet på repertoiret
Kom herefter frostposen med de marinerede kyllingebryst i køleskabet, og lad dem dem stå der, mens du tilbereder nektariner og asparges til salaten (eventuel længere - jo længere tid kødet står i marinaden, des mere trænger marianaden igennem)