4-6 kalkunlår. 1Honning-sennepsmarinade. 1Rør marinaden sammen og pensl kalkunlårene (du kan med fordel marinere lårene et par timer i forvejen, jo længere tid, jo mere smagfuldt kød tænker jeg). 1Læg kalkunlårene på toppen af kartoflerne og hæld resten af marinaden over kalkun/kartofler
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Marinaden der gnubbes ind i kalkunbrystet, er lavet med inspiration fra det mexicanske køkken. Kødet sættes på køl natten over, når det har fået marinade
fx udskiftet kalkun med kylling og ændret salatindholdet en smule. Skær kyllingen i grove tern og læg dem i marinaden 5 minutter inden stykkerne trækkes på spyd. Med persillen og de saftige asparges var der dog ingen fornemmelse af tør, kedelig salat og spyddene var enormt lækre – og med et minimalt spark chili – er man til stærk med kan der roligt tilsættes 1 tsk mere i marinaden
For de fleste skal det bare være nemt, hyggeligt og smage godt – og det betyder som oftest masser af fedtstof i form af oliemarinader, fed fisk og tyk barbecuesovs samt masser af sodavand, øl, vin, chips og ristede skumfiduser
Kalkunspid. Sæt skiftevis kalkunkød og løg på spiddene . Skær kalkunkødet i terninger på 2x2 cm. Rør en marinade af olivenolie, karry, salt og peber, bland marianden med kalkunkødet - lad kødet trække mindst 10 min